Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 24 квітня 20:12
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 января 2018, 10:47

Різдвяно-новорічна зустріч у Житомирі

Звичаї та обряди відігравали і продовжують відігравати важливу роль в житті українського народу. Виняткову роль має цикл новорічно-різдвяних свят, які відзначалися особливо урочисто. Центральне місце тут займають Святвечір, Різдво Христове, Маланки, Старий новий рік, Василя, Водохреща.
Різдвяно-новорічна зустріч у Житомирі
13 січня у Домі української культури відбулася Різдвяно-новорічна зустріч з пізнавально-розважальною програмою для дорослих та дітей. Організатори: історичний факультет Житомирського державного університету імені Івана Франка за підтримки Управління культури Житомирської міської ради та Дому української культури й ВМО «Молоді патріоти».

У програмі заходу: свято Маланки й Василя (традиції та звичаї), майстер-клас з виготовлення різдвяно-новорічної символіки, тематичні ігри, вікторини, квести.

Присутні на святі разом із ознайомленням з історією різдвяно-новорічних свят змогли взяти участь у виготовленні різдвяної й новорічної символіки, у тематичних іграх, а також вікторинах і квестах.
Погода, Новости, загрузка...