Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 октября 2011, 10:04

На Житомирщині горів пасажирський автобус

Цього дня автобус на маршруті не був, у салоні знаходилося лише чотири людини.
На Житомирщині горів пасажирський автобус
За повідомленням УМНС України в Житомирській області, 15 жовтня, біля третьої години дня, у селищі Любар, на 93 км. траси Чернівці-Житомир, під час руху загорівся пасажирський автобус MAN, який зазвичай обслуговував маршрут «Хмельницький-Київ».

Цього дня автобус на маршруті не був, у салоні знаходилося лише чотири людини. Проїжджаючи у межах населеного пункту, водій почув гучний хлопок у моторному відсіку. Він зупинив автобус, висадив пасажирів та відкрив капот. З під капоту відразу вирвалося полум’я. Водій використав обидва вогнегасника, які були у його розпорядженні, але остаточно справились з вогнем професійні пожежні, яких встигли викликати очевидці події.

Вогнем знищено салон автобусу, двигун та два колеса. Потерпілих не має. Причина загоряння встановлюються. Що цікаво – рівно рік тому у Новоград-Волинському районі теж горів пасажирський автобус. Наслідки тоді були такими ж.

Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...