Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 марта 2018, 14:43

Футбольний клуб "Полісся" представив склад команди, що гратиме у 3-му колі сезону 2017/18 років

Сьогодні у Житомирі громадськості представили склад ФК "Полісся", що виконуватиме задачу щодо підвищення у класі. Участь у заході взяли керівники області, депутати, ветерани-футболісти, що у різні роки виступали за "Полісся", а також вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл області.
Футбольний клуб "Полісся" представив склад команди, що гратиме у 3-му колі сезону 2017/18 років
- Ми повертаємо професійний футбол на Житомирщину. Сьогодні всім відома першочергова задача для ФК "Полісся" - вихід до першої ліги. Футболістам "Полісся" хотів побажати перевершити легенд нашого житомирського футболу, на гру яких раніше ми всі ходили дивитися на стадіоні. Перевершити їх у досягненнях. Ми сьогодні маємо стабільно підніматися до гори - для цього нині є всі підстави. Адже є хороша співпраця з між обласною і міською радами й владою. Хочу подякувати депутатському корпусу обласної ради і міської ради, голові обласної ради і міському голові Житомира. Сьогодні ми всі підтримуємо спорт - ми зараз маємо вкладати у здоров'я підпростаючого покоління, щоб потім його не лікувати. Хочу побажати ФК "Полісся" командного духу, хороших результатів і видовищної гри. Як уболівальник я спуску не дам, - сказав під час презентації голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

- У роки, коли у країні триває війна, у нас з'являється футбольний клуб, який фінансується з бюджетів - за це подяка депутатам і міської ради й обласної. Нині у Житомирі будуться два великих стадіони. Це все дає надію - особливо дітям спортивних шкіл. Надію, що вони будуть грати в рідному житомирському професійному клубі, що вони будуть відстоювати честь міста й області. Команді хочу дати настанову: у 2019 році - коли виповниться 60 років нашому клубу - ми вже святкували цей ювілей у першій лізі, - сказав міський голова Сергій Сухомлин.

Представники тренерського штабу футбольного клубу у свою чергу подякували за підтримку команди.

- Хочу сказати дякую за вашу підтримку - вона дуже відчувається. Також хочу подякувати керівництву міста й області. Ми не маємо права грати погано, ми зробимо все, щоб футболісти "Полісся" залишали на полі всі сили й боротися за позитивний результат, - запевняє головний тренер команди Олександр Призетко.

Про підтримку сказав і Андрій Гурський, якого футболісти більшістю голосів обрали капітаном команди:

- Сьогодні на нас поклали дуже серйозну задачу, можна навіть сказати, що маємо відродити футбол Житомирщини - без вас нам буде важче впоратися, тому нам потрібна ваша підтримка! - говорить Гурський.

Футболісти, що виступатимуть за ФК "Полісся":

Сергій Алексанов №90 (ігровий номер)
Вадим Бовтрук №11
Андрій Гурський №99
Дмитро Демчик №14
Сергій Дячук №19
Микола Жовтюк №4
Євгеній Задерейко №5
Дмитро Задерецький №20
Микита Коновалов №9
Віктор Коровіков №77
Євген Кузнєцов №6
Олександр Кучерявий №71
Юрій Малєй №70
Артем Меркушов №96
Ігор Олексієнко №10
Олександр Розпотнюк №21
Вадим Шаврін №7
Дмитро Швець №17
Олег Шевченко №1
Сергій Школьний №12
Павло Щедраков №3
Назарій Шевченко №15
Погода, Новости, загрузка...