Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:46
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июня 2018, 20:07

В Житомирі ВО «Батьківщина» провела звітно-виборну конференцію

В місті Житомирі 26 червня відбулася звітно-виборна конференція Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» за участю депутата Верховної ради України Олександри Кужель. Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.
В Житомирі ВО «Батьківщина» провела звітно-виборну конференцію
Під час конференції обрали членів обласного бюро Житомирської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» в кількості 33 чоловік.

«Зміну кількісного складу бюро обласної організації ВО «Батьківщина» необхідно було провести для того, щоб кожен член бюро був закріплений за окремим районом та містом обласного значення. Наближаються вибори, і ми не знаємо, яким чином будуть нарізані виборчі округи ЦВК. Тому потрібно, щоб жоден район, жодне місто не залишилося поза нашою увагою, аби попередити можливості фальсифікацій та зловживання. Адже усі ми знаємо, що ці вибори – вирішальні для України, і від них залежить подальша доля нашої держави», – зазначила голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська.

Одноголосним рішенням конференції першими заступниками голови обласної організації стали Янушевич Людмила Петрівна та Сорока Віталій Анатолійович. На посаду заступників було обрано Кропачова Дмитра Ігоровича та Самчика Максима Юрійовича.
В Житомирі ВО «Батьківщина» провела звітно-виборну конференцію
Погода, Новости, загрузка...