Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 10:59
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 июля 2018, 10:38

Перший житель Житомирщини скористається мікрокредитом «Рука допомоги» для відкриття автомайстерні

Валентин Багрій незабаром стане приватним підприємцем із власною автомайстернею. Державний мікрокредит допоможе придбати обладнання для майстерні з ремонту машин. Це перший житель Житомирщини, котрий бере участь в пілотному проекті «Рука допомоги».
Перший житель Житомирщини скористається мікрокредитом «Рука допомоги» для відкриття автомайстерні
За умовами проекту «Рука допомоги» на відкриття власної справи можна отримати державний мікрокредит у максимальному розмірі – 40 прожиткових мінімумів для працездатної особи, що на початок 2018 року складає 70 тис. 480 грн.

27 липня, на засіданні комісії з питань надання безвідсоткової допомоги розглянули бізнес-план від жителя області Валентина Багрія та одноголосно його підтримали. Участь у засіданні комісії взяв заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

«Є бажання працювати, проте немає фінансів на старт. «Рука допомоги» виділяє мені трошки більше 50 тис. грн. на обладнання, зокрема зварювальне, та 19 тис. грн. на реконструкцію приміщення», - розповів Валентин Багрій.

За словами майбутнього власника автомобільної майстерні про проект з можливістю отримати кредит на відкриття власного бізнесу розказали в місцевому центрі зайнятості. Новий сервіс для машин буде відкрито у с Смолдирів Баранівського району. Крім того, у цій майстерні буде працевлаштовано ще одну людину.

«Тепер вам потрібно працювати чесно та прозоро. Адже до вас буде посилена увага. Гарного старту та розвитку власної справи», - побажав Ярослав Лагута.

Учасник пілотного проекту повертатиме щомісячно протягом трьох років кредитні кошти держави, але без оплати єдиного соціального внеску.

Тепер буде укладений чотирьохстронній договір між управлінням праці та соціального захисту населення Баранівської РДА, Баранівським районним центром зайнятості, Житомирським обласним центром зайнятості та Валентином Багрієм.
Погода, Новости, загрузка...