Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:54
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 октября 2011, 09:24

Житомирська «Свобода» вимагає відновлення у Червоноармійську автостанції

Селище Червоноармійськ, що на Житомирщині, відоме своєю невластивою для українського

Житомирська «Свобода» вимагає відновлення у Червоноармійську автостанції
Житомирська «Свобода» вимагає відновлення у Червоноармійську автостанції і негайного закриття там зали гральних автоматів

Селище Червоноармійськ, що на Житомирщині, відоме своєю невластивою для українського Полісся назвою. Це, звичайно, принесене на цю землю окупантами з Московії (як і пам’ятник терористу Ульянову), бо крім них ніхто не здогадався викреслити з пам’яти народної споконвічну назву – Чортоліси. А ще відомий цей райцентр тим, що єдиний в области не має автостанції.

Власне, автостанція є, але люди в очікуванні автобусів туляться під збудованим поруч наддашком на декілька десятків місць.

У вкраденій у громади будівлі станом на 20 жовтня ц.р. банальна кав’ярня (як вказано на вивісці «кафе-бар») та… зала гральних автоматів. Так, звичайнісіньких автоматів, звичайнісінька зала, з написом на дверях про заборону входу особам до 18-ти! Працює зранку до вечора. І, виявляється, ніхто «не знає» про його існування. Варто відзначити, що це відбувається в самісінькому центрі містечка, за 200 метрів від райвідділку міліції, де, звичайно, також про це не знають.

«Сьогоднішня влада вже «не помічає» не лише Конституції та законів України, а й відвертих, неприхованих порушень законодавства на місцевому рівні. І за цим усим геть не бачить людей, котрі змушені сидіти на вулиці в очікуванні автобуса в той час, коли «бізнесмени» комфортно видурюють гроші в гравців в приміщенні автостанції», – зазначив заступник голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Градовський.

Свободівцем була негайно подана заява до керівника Червоноармійського районного відділу УМВС з вимогою надати правову оцінку діяльности цієї структури, позаяк гральний бізнес в Україні заборонений на законодавчому рівні.

Одночасно Житомирська обласна організація ВО «Свобода» звертається до голови Червоноармійської РДА пана Карпінського, голови ради району пана Липка, Червоноармійського селищного голови пана Гаврилюка з вимогою повернути громаді приміщення автостанції.

Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...