Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 сентября 2018, 12:09

Житомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-ліги

У середу, 12 вересня, в Житомирі футзальний клуб ІнБев презентував оновлений склад своєї команди Екстра-ліги - ІнБев/НПУ, який вже в неділю, 16 вересня, стартує в новому сезоні вищого дивізіону країни.
Житомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-ліги
За словами головного тренера ІнБев/НПУ Валерія Директоренка, в міжсезоння команда оновилася практично на 90% відсотків. В команді стало більше молоді та місцевих гравців. Незмінними залишаються лише задачі - пройти якомога далі в кубку та потрапити в призери чемпіонату.

- В першу чергу хочу запросити всіх на нашу першу гру, яка відбудеться вже в неділю, 16 вересня, у залі ФОКу. А також хочу подякувати всім, хто причетний до команди - керівництву клубу, нашим партнерам, керівництву міста та області. Якщо говорити про команду і задачі, то в цьому сезоні ми відсотків на 90% оновили склад. Зараз зібралися досить безсонні молоді хлопці, які хочуть вигравати і чогось досягти у футзалі та можуть виконати поставлені перед командою задачі. А вони, як завжди у нас - максимальні. В першу чергу - це потрапляння у шестірку кращих за підсумками першої частини чемпіонату. В кубку - пройти якомого далі, - розповів Валерій Директоренко.

Гравцями ІнБев/НПУ стали Євгеній Смоловик, який перейшов зі столичного ХІТа, екс-воротар "Урагану" Віталій Біров, Ярослав Кутовий. Повернулися в Житомирі Ігор Горло та вихованець місцевого футзалу Антон Лясковський. Також клуб планує задіяти футзалістів, які минулого сезону грали за другу команду в чемпіонаті міста - Сергія Чеберяка, Миколу Івановського та воротаря Андрія Євтушка.

- Також в нас є своя “таємна зброя”. До команди приєднається досвідчений Юрій Мельник, який грає в чемпіонаті Германії. А в жовтні він буде захищати вже наші кольори. Також в команді залишився Максим Войток, який гратиме після завершення сезону в пляжному футболі. Також в останній момент додався Ігор Фещенко, який виступав за Юні-Ламан. Буквально на днях ми вирішили всі питання і я сподіваюся, що він допоможе команді, - розповів Валерій Директоренко.
Житомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-ліги

Новим капітаном команди став один із найвідоміших житомирських футзалістів Сергій Литвиновський. Віце-капітан команди - Євгеній Смоловик.

- Зараз в команди бойовий настрій. Ми пройшли важкі збори, готувалися дуже серйозно до сезону і вже найближчої неділі можемо показати, на що здатні. Сезон все розставить по місцях. Будемо старатися і викладатися на повну. Задачі в нас максимальні і ми налаштовані лише на перемогу, - розповів капітан команди Сергій Литвиновський.

В неділю, 16 вересня, в житомирському ФОКу наші футзалісти прийматимуть хмельницький "Сокіл" в рамках 1 туру нового сезону Екстра-ліги. Початок матчу о 12.00. Запрошуємо всіх на гру.
Погода, Новости, загрузка...