Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 октября 2011, 09:23

Мер Житомира вже обрав марку майбутнього автомобіля?

Виділення такої суми для покупки авто меру невеликого, і будемо чесними небагатого, міста
Мер Житомира вже обрав марку майбутнього автомобіля?
Як стало відомо Житомир-online міський голова Володимир Дебой вже обрав марку майбутнього автомобіля, - це Тойота Ленд Крузер. І такий вибір не дивує, адже депутати, "за сумлінну роботу і заслуги перед народом" виділи на автомобіль очільнику міста, аж 600 тисяч гривень, а це, не мало не багато, майже 75 тисяч доларів.

Виділення такої суми для покупки авто меру невеликого, і будемо чесними небагатого, міста викликало подив та нерозуміння у суспільства. До речі, службовий автомобіль такої ж марки, яку "вподобав" наш мер, має начальник Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

Доречі, міський голова на запитання журналістів, чим саме не влаштовує його нинішній автомобіль "Шкода", відповів, що автомобіль має великий пробіг, через що витрачається багато коштів на його утримання. Можливо Володимир Дебой не знає, що на утримання такого позашляховика, як Ленд Крузер витрачатиметься ще більше коштів, і розхід палива у порівнянні зі "Шкодою" набагато більший. Тож можливо з покупкою такого дорогого авто ми підемо "в мінус"?!
RuporZT
Погода, Новости, загрузка...