Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 14:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 ноября 2018, 13:13

Фотопроект "Погляд АТО - 1000 облич " представлено в міській раді

Світлини із зображеннями справжніх українських Героїв – бійців АТО – відтепер можна побачити на другому поверсі Житомирської міської ради, де діє виставка фотопроекту "Погляд АТО - 1000 облич".
Фотопроект "Погляд АТО - 1000 облич " представлено в міській раді
Автор проекту Леонід Шрайбікус розповідає, що «Погляд АТО -1000 облич» – це кілька десятків фото присвячених бійцям, які повернулися на мирну територію після участі у бойових діях у зоні АТО.

«Ідея створити та присвятити проект хлопцям та дівчатам, які повернулися з зони АТО та для тих, хто продовжує служити у Збройних Силах України виникла у 2014 році. Ці портрети були зняти на мирній території. Це своєрідна подяка тим, хто був на війні й тим, хто зараз продовжує захищати кордони нашої країни. Також за допомогою таких світлин хочеться пробудити свідомість молоді»,- розповів Леонід Шрайбікус.

Загалом на виставці розміщено 101 фото. Виставка триватиме до грудня.

Запрошуємо житомирян та гостей міста відвідати виставку!
Погода, Новости, загрузка...