Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:21
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 октября 2011, 08:52

Футбольних уболівальників починають «чистити» від емоційних фанатів - житомирська міліція

У рамках підготовки до Євро-2012 співробітники житомирської міліції формують бази даних
Футбольних уболівальників починають «чистити» від емоційних фанатів - житомирська міліція
Для забезпечення належного правопорядку та недопущення правопорушень на грунті екстремізму і расизму співробітники МВС відстежують ситуацію в молодіжному середовищі Житомира, повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

У рамках підготовки до Євро-2012 співробітники житомирської міліції формують бази даних осіб категорії обліку «проблемний вболівальник», тобто громадян, схильних до надмірного вираз емоцій або їх неадекватного прояву, що може спровокувати певні правопорушення.

Працівники кримінального блоку націлені на виявлення прихильників неонацизму, расизму, скінхедівського руху тощо для своєчасного вжиття належних заходів.

У плани комплексного використання сил і засобів в охороні громадського порядку внесено відповідні зміни, патрульно-постові наряди наближені до місць компактного проживання та перебування іноземних громадян.

Велику увагу працівники органів і підрозділів внутрішніх справ приділяють антитерористичній тематиці.

Для цього вони проводять спеціальні навчальні заходи. Зокрема, для попередження подібних злочинів міліціонери здійснюють відпрацювання дій по виявленню та вилученню з незаконного обігу зброї та вибухівки.

«Зараз для цього створена група оперативного контролю, яка перевіряє об'єкти дозвільної системи із вогнепальною зброєю і склади з вибуховими матеріалами, контролює дотримання їх працівниками встановлених вимог, - повідомив начальник відділу охорони громадського порядку УМВС України в Житомирській області Юрій Дем'яненко.

Тривають і практичні навчання співробітників органів і підрозділів внутрішніх справ з оволодіння ними необхідним рівнем розмовної англійської мови, до яких залучаються відповідні фахівці.

http://www.expres.ua
Погода, Новости, загрузка...