Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 14:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 февраля 2019, 09:03

Житомирські рятувальники взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях з організації взаємодії між силовими структурами області

26 лютого о 10:30 в м. Житомир відбулися спільні тактико-спеціальні навчання з організації взаємодії між рядом силових структур області. Рятувальники, поліцейські, нацгвардійці та прикордонники відпрацьовували алгоритми взаємодії у разі виникнення порушень публічного порядку, пожежної безпеки під час виборчої кампанії.
Житомирські рятувальники взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях з організації взаємодії між силовими структурами області
У ході навчань відпрацьовувалися дії під час нестандартних ситуацій, що можуть виникати на виборчих дільницях, поблизу адміністративних приміщень судів, на пропускних пунктах кордону тощо.

Одним з етапів навчань стало відпрацювання дій по блокуванню роботи пропускного пункту невдоволеними громадянами на кордоні, які окрім піротехніки запалили і шини. До вирішення цього завдання, окрім прикордонників, теж були залучені спецпризначенці поліції та рятувальники. Тісне кільце правоохоронців довкола групи порушників унеможливило їх подальші провокаційні дії. У той же час нацгвардійці та поліцейські забезпечили безпечну роботу рятувальників по гасінню осередку пожежі.

Крім того, до навчань залучалося відділення радіаційної та хімічної розвідки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області, яке було готовим діяти у разі виявлення на об’єктах небезпечних хімічних речовин.

Як зазначив заступник начальника Управління ДСНС в області Олег Держанівський: «Чітка взаємодія дійсно існує і ми постійно приймаємо участь у подібних навчаннях, тому я вважаю, що і сьогоднішній захід стане запорукою подальшої успішної співпраці і надалі».
Погода, Новости, загрузка...