Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:59
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 апреля 2019, 12:05

Студенти відділу «Хорове диригування» музичного училища ім. В.С. Косенка провели звітний концерт

Студенти і викладачі відділу «Хорове диригування» Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка провели звытний концерт. Концерт відбувся вчора, 17 квітня.
Студенти відділу «Хорове диригування» музичного училища ім. В.С. Косенка провели звітний концерт
Як зазначила завідувачка відділу Анжела Кириленко, нинішній навчальний рік став для усього колективу часом активного творчого, особистісного та громадянського підйому. Особливою гордістю є результати професійного зростання студентського хору училища під керівництвом Андрія Морозюка, який упевнено заявив про себе на Всеукраїнських конкурсах хорового мистецтва, здобувши кілька перемог поспіль.

Попереду у хору – підкорення нових творчих вершин. Колектив активно готується до участі у престижному Міжнародному Фестивалі Церковної Музики «Хайнувка», який проходитиме у травні цього року у м. Білосток (Республіка Польща) під патронатом Президента Республіки Польща та Міністерства культури і національної спадщини Республіки Польща. Сподіваємось, що цей дебют буде вдалим, і хор ЖМУ ім. В.С. Косенка гідно представить нашу область на міжнародній мистецькій платформі.

Крім цього, колектив відділу підготував цікаву, насичену та різнопланову програму до Великодніх свят – 2019, значна частина творів із якої увійшла до програми звітного концерту.
Погода, Новости, загрузка...