Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 23:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 мая 2019, 09:23

У Житомирі відбувся Всеукраїнський вишкіл «Джура – Десантник»

З 10 по 14 травня 2019 р. у Житомирі відбувся Всеукраїнський вишкіл «Джура – Десантник», в якому взяли участь понад 200 юнаків та дівчат з усієї України. Нашу область гідно представила команда «Соколята Полісся» Школи юних десантників.
У Житомирі відбувся Всеукраїнський вишкіл «Джура – Десантник»
Захід спрямований на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Організатори : Міністерство молоді та спорту, управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, Командування десантно-штурмових військ ЗСУ; 95-а окрема десантно-штурмова бригада; Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова.

Відкриття заходу відбулося 11 травня 2019 р. на території Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова. Протягом вишколу молодь була залучена до змагань, практичних завдань у військових частинах та на полігоні, стріляла зі справжньої зброї, вивчала теорію та історію військової справи. Своїми знаннями та досвідом із молодим поколінням ділились військовослужбовці десантно-штурмових військ, курсанти та викладачі Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова, пластуни.

Учасники вишколу познайомилися з десантниками, про яких говорить увесь світ, побачили військову службу зсередини, отримали життєво необхідні навички та уміння.
Погода, Новости, загрузка...