Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 08:30
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 ноября 2011, 08:47

До 17 тисяч людей на Житомирщині відключили від опалення

Галина Степанівна, пенсіонерка: "Вони холодні. Що знизу, що зверху - однакові. Вже сутки
До 17 тисяч людей на Житомирщині відключили від опалення
Близько 17 тисяч людей на Житомирщині мерзнуть у своїх домівках. Напередодні опалення відключили у трьох населених пунктах. У такий спосіб "Житомиргаз" вимагає від мешканців оплачувати послуги наперед. Без тепла також лишилися школи, дитячі садки і лікарня.

Галина Степанівна, пенсіонерка: "Вони холодні. Що знизу, що зверху - однакові. Вже сутки такі радіатори".

Пенсіонерка Галина Степанівна другий день мерзне у власній квартрі. Так само, як тисячі мешканців селищ Новогуйвинське, Гуйва та Озерне. Причини жінка не збагне, каже - справно платить за квитанціями.

Галина Філіпова, пенсіонерка: "Підпалила газ. Але не можу ним палить, що лічильник стоїть у мене, а нагріти хату таку я теж не можу. Через те і не палю цей газ. Скільки ж це платити за нього треба буде?"

Мешканці обурені тим, що котельні відключили без попередження. Вони переконані, що такими діями газопостачальна компанія грубо порушує закон.

Тетяна Парфентьєва: "Це є протизаконним у зв’язку з тим, що є указ Президента, коли низька температура на вулиці, не вимикати газопостачання. ПАТ "Житомиргаз" потребував 100%-ї передплати з послуги, що є незаконним".

Валерій Габуз, голова Новогуйвинської селищної ради: "На припис "Житомиргазу" є протест прокуратури, але "Житомиргазом" він чомусь не виконується".

Пояснень від "Житомиргазу" отримати не вдалося. На територію підприємства знімальну групу не пустили. У секретаріаті повідомили, що керівництво відсутнє.

Секретар голови правління ПАТ "Житомиргаз": "Зараз немає на місці керівництва. Нікого немає, розумієте? Голови правління зараз немає, заступник також зараз на виїзді".

Журналіст: "Коли вони будуть? Можливо, можна телефоном зв’язатися?"

Секретар голови правління ПАТ "Житомиргаз": "По-перше, телефонів мобільних я не даю, а по-друге, я не можу сказати, коли вони будуть".

Місцеві мешканці вже звернулися зі скаргами у прокуратуру, обласну державну адміністрацію і службу захисту прав споживачів. Тепер готують позов до суду.

5 канал
Погода, Новости, загрузка...