Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 22:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 декабря 2019, 15:39

Віталій Бунечко привітав кращих спортсменів області – лауреатів спортивного року-2019

У Житомирі сьогодні, 13 грудня, відбулася церемонія нагородження щорічного обласного конкурсу «Лауреати спортивного року – 2019». За цей рік на Житомирщині провели 183 чемпіонати області, 23 чемпіонати України, спортсмени взяли участь у 290 чемпіонатах України з олімпійських та не олімпійських видів спорту.
Віталій Бунечко привітав кращих спортсменів області – лауреатів спортивного року-2019
Привітати учасників заходу та нагородити переможців завітали до Житомирської обласної філармонії імені С. Ріхтера голова ОДА Віталій Бунечко, його заступниця Наталія Остапченко, голова обласної ради Володимир Ширма.

Віталій Бунечко висловив вдячність спортсменам, тренерам за їх досягнення та перемоги, популяризацію здорового способу життя.

Цього року провідним спортсменам та тренерам області були присвоєні наступні звання:

«Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» – Петру Корнійчуку та Тамарі Кутик;

«Заслужений тренер України» – присвоєно Юрію Романову, Анатолію Титяневичу та Руслану Козенку.

Норматив «Майстер спорту України Міжнародного класу» виконали 8 спортсменів, норматив «Майстер спорту України» – 43 спортсмени, норматив «Кандидат в майстри спорту» – 339 спортсменів.

Кращими спортсменами року стали:
Олег Чулячеєв – призер чемпіонату України з боксу серед чоловіків до 23 років, володар Кубку України з боксу;
Василь Шуптар – І-е місце на Чемпіонаті України з боротьби вільної серед чоловіків, ІІІ-є місце на Чемпіонаті Європи серед дорослих;
Анастасія Лавренчук – І-е місце на Чемпіонаті України з боротьби вільної серед юніорів, І-е місце на Чемпіонаті України з боротьби вільної серед жінок (до 23 р.), ІІ-е місце на Чемпіонаті Європи серед юніорів;
Юлія Єлістратова – срібна призерка кубку світу з триатлону в Перу, срібна призерка фіналу кубку Європи;
Юлія Путніна – Чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное – ІІ місце;
Анастасія Четверікова – Чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді – І місце;
Тимур Валєєв – Майстер спорту України, член збірної команди України(дзюдо), на Чемпіонаті Європи серед кадетів посів ІІ- ге місце, І –ше місце на на Кубку Європи з дзюдо серед кадетів до 18 років, ІІ місце на Чемпіонаті Світу серед кадетів до 18 років;
Владислав Мазур – чемпіон України у приміщенні серед дорослих та молоді, ІІ-ге місце на командному чемпіонаті серед дорослих та молоді, чемпіон України серед дорослих зі стрибків у висоту.

Довідково. За результатами виступів на міжнародних та Всеукраїнських змаганнях переможцями та призерами сталим понад 750 спортсменів області, з них призерами чемпіонатів світу та Європи понад 126 спортсменів з таких видів спорту: армспорт, гирьовий спорт, легка атлетика, змішані єдиноборства ММА, підводний спорт, кунг-фу, триатлон, бокс, карате, хокей на траві, веслування на човнах «Дракон», кікбоксинг, дзюдо, боротьба сумо, футбол.
Погода, Новости, загрузка...