Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 07:21
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 февраля 2020, 07:50

Прикордонникам Житомирського загону представлено нового начальника штабу

На посаду першого заступника начальника загону – начальника штабу Житомирського прикордонного загону призначено підполковника Кулєша Андрія Сергійовича.
Прикордонникам Житомирського загону представлено нового начальника штабу
Андрій Кулєш народився в 1982 році. Має повну вищу освіту, одружений, виховує доньку та сина. З 2016 року службу проходив в районі проведення АТО/ООС. До призначення на Житомирщину обіймав одну з керівних посад в Донецькому прикордонному загоні. Має державні та відомчі відзнаки.

Новий начальник штабу прикордонного загону пройшов відбір в рамках відомчого проекту Держприкордонслужби України «Нове обличчя керівного складу» та є одним з його переможців.

Додамо, що прикордонники Житомирського загону забезпечують недоторканість ділянки державного кордону з Республікою Білорусь від різноманітних посягань в межах Житомирської та Київської областей загальною протяжністю понад 416 км.
Погода, Новости, загрузка...