Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:36
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 декабря 2011, 09:07

Губернатор Житомирщини отримав чергову нагороду

У ході засідання більшістю голосів зі складу Громадської ради виключено 7 її членів, які порушили статут, пропустивши загальні збори
Губернатор Житомирщини отримав чергову нагороду
Як повідомляє Рупор Житомира, 24 листопада у Житомирі відбулось розширене засідання Громадської ради при обласній державній адміністрації, у ході якого обговорено проект Програми економічного і соціального розвитку Житомирщини на 2012 рік.

Участь у засіданні взяли: голова облдержадміністрації С. Рижук, начальник головного управління економіки облдержадміністрації З.Янченко, представники галузевих управлінь облдержадміністрації, голови громадських рад при райдержадміністраціях, представники структурних підрозділів з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю райдержадміністрацій (міськвиконкомів), ЗМІ. Відкриваючи засідання, голова громадської ради О. Умінський попросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання пам’ять члена громадської ради О.Михайлова.

У ході засідання більшістю голосів зі складу Громадської ради виключено 7 її членів, які порушили статут, пропустивши загальні збори два рази і більше.

Виступаючи перед присутніми, Сергій Рижук зазначив: „Реформи, розпочаті Президентом України В.Януковичем, означають позитивні зміни, і для того, аби люди розуміли процеси й рішення і таким чином мали змогу впливати на них, органи державної влади мають спілкуватися зрозуміло і доступно для громадян. Якщо цього не станеться, існує ризик відходу від демократії. На сучасному етапі українського державотворення запроваджено міцну платформу для конструктивного діалогу між органами державної влади та громадянським суспільством шляхом створення громадських рад. Одним із суттєвих механізмів посилення комунікативних зв’язків між владою і громадою є громадська рада при обласній державній адміністрації, яка не стоїть осторонь тих процесів, що відбуваються як в країні, так і в області, зокрема”.

Обговорюючи проект Програми економічного і соціального розвитку області на 2012 рік, винесений на обговорення Громадської ради, С.Рижук зауважив, що дана Програма є одним із найважливіших документів економічного і соціального розвитку області на наступний рік та найближчу перспективу. Саме таке обговорення є одним із дієвих механізмів спільного узгодження з громадськістю та прийняття прозорих і відповідальних рішень органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. З.Янченко надала роз’яснення з питань, піднятих комісіями Громадської ради, та зазначила, що всі надані пропозиції будуть відповідним чином розглянуті та внесені до проекту Програми соціально-економічного розвитку області.

По закінченню обговорення проекту Програми, головний отаман Житомирського округу міжнародної громадської організації «Козацтво Запорозьке» Я.Возний від імені гетьмана Д.Сагайдака вручив С.Рижуку орден «Гетьмана Байди Вишневецького» І ступеня.
За матеріалами: Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...