Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 09:22
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 сентября 2020, 21:38

"Герой-рятувальник року": двоє юнаків з Житомирщини отримали нагороди за мужність і відвагу

Школяр із села Дружбівка Коростенського району Віктор Іващенко та студент із села Дівошин Овруцького району Вадим Невмержицький стали лауреатами Всеукраїнської акції "Герой-рятувальник року". Вони отримали дипломи і подарунки у Львові під час урочистостей до Дня рятівника.
"Герой-рятувальник року": двоє юнаків з Житомирщини отримали нагороди за мужність і відвагу
За словами начальниці обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Ірини Романюк, відзнака "Герой-рятувальник року" щорічно вручається тим, хто проявить мужність і героїзм під час рятування людей, майна, ліквідації пожеж, аварій, надзвичайних ситуацій, стихійного лиха. До десятки цьогорічних лауреатів акції увійшли двоє представників Житомирщини.

Дев’ятикласника Віктора Іващенка нагородили за те, що взимку під час пожежі в житловому будинку він врятував 88-річну бабусю, яка самостійно не пересувалася. А другокурсника одного з вишів Вадима Невмержицького – за порятунок двох неповнолітніх дівчат, які влітку тонули в річці на Овруччині.
Нагороди хлопцям вручали Президент України та голова Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, раніше кореспонденти Суспільного поспілкувалися з Вадимом Невмержицьким, який розповів як врятував двох неповнолітніх дівчат з води та які нагороди отримав за свій вчинок.
Погода, Новости, загрузка...