Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 19:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 декабря 2011, 08:52

У Житомирі Литвина обізвали «брехуном»

Матвієнко, Литвин разом з головою Житомирської ОДА Сергієм Рижуком, Житомирським міським головою Володимиром Дебоєм
У Житомирі Литвина обізвали «брехуном»
1 грудня до Житомира з робочим візитом прибула Голова Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Валентина Матвієнко. Супроводжував її Голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Матвієнко, Литвин разом з головою Житомирської ОДА Сергієм Рижуком, Житомирським міським головою Володимиром Дебоєм перед тим, як зайти до обласної ради, впритул наблизилися до мітингу об’єднаної опозиції.

«Товариство, ми тут бачимо московських холуїв! І це тоді, коли сьогодні Україна святкує 20-річчя проголошення Акту про Незалежність України», - говорив заступник голови обласної організації ВО “Свобода” Михайло Сліпченко.

Матвієнко кілька хвилин постояла у натовпі і пішла з керівництвом області в приміщення облради. Услід кілька сотень учасників мітингу їй кричали «Ганьба!»
На вулиці лишився Литвин, якого затримали працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. Вони скаржилися, що їм 5 місяців не сплачують зарплатні.

«Я поступаю так, як вважаю за потрібне. Якщо ви хочете мати такі доходи, то робіть як моя мати, а моя мати на мітинги не ходить. Вона працює. Ви, слава Богу, теж можете на себе заробити. Не лінуйтесь, не газетки носіть, а працюйте», - цинічно звернувся до працівників ТТУ Литвин.

Коли він відходив, люди кричали «Литвин – брехун!»

Після цього відбувся флешмоб ВО «Свобода». На мапі України виклали червоне сміття та серпи й молоту із паперу. Свободівці мітлами вимели це сміття, таким чином показуючи, що Україна має позбутися радянського минулого.
Погода, Новости, загрузка...