Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 декабря 2011, 13:01

Житомир отримав кредит від ЄБРР

У ході зустрічі здійснено ще один крок до отримання кредиту від ЄБРР – отримано погодження Ради Директорів на 10 млн. євро кредиту
Житомир отримав кредит від ЄБРР
30 листопада 2011 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся з представниками міжнародних фінансових організацій – Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) щодо реалізації проектів з енергоефективності.

Зустріч відбулася у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у рамках семінару з питань ініціювання, підготовки та реалізації спільних з міжнародними фінансовими організаціями проектів.

У ході зустрічі здійснено ще один крок до отримання кредиту від ЄБРР – отримано погодження Ради Директорів на 10 млн. євро кредиту та 5 млн. євро гранту для реконструкції та модернізації «Житомиртеплокомуненерго».

Також міський голова Володимир Дебой зустрівся із Першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександром Аліповим.

Результатом цієї зустрічі стала домовленість щодо виділення 5 млн. грн. по програмі «Питна вода» на реконструкцію хлораторної водопровідно-насосної станції ІІ підйому та проведення заходів покращення якості питної води.
За матеріалами: Житомир експрес
Погода, Новости, загрузка...