Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 декабря 2011, 08:38

Мер Житомира отримав подяку

Учасникам представили звітну інформацію про роботу Правління, Виконавчої дирекції та Ревізійної комісії Асоціації міст України, а також фінансово-господарський звіт Правління АМУ за поточний рік

Мер Житомира отримав подяку
Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира, 1 грудня Житомирський міський голова Володимир Дебой взяв участь у Конференції делегатів уповноважених представників органів місцевого самоврядування-членів Асоціації міст України. Конференція пройшла в приміщенні Київської міської ради під головуванням Президента АМУ Івана Куліченка за участю 150 міських голів. Серед почесних гостей – народні депутати, представники Адміністрації Президента України.

Учасникам представили звітну інформацію про роботу Правління, Виконавчої дирекції та Ревізійної комісії Асоціації міст України, а також фінансово-господарський звіт Правління АМУ за поточний рік. Під час роботи Конференції було затверджено бюджет і кошторис видатків Асоціації на 2012 рік, було прийнято рішення про виключення та прийом нових членів АМУ.

Президент Асоціації міст України Іван Куліченко висловив подяку Житомирському міському голові, голові Регіонального відділення АМУ Володимиру Дебою за значний внесок у роботу Асоціації міст України.

Крім голови Житомирського регіонального відділення АМУ Володимира Дебоя до складу делегації із Житомирщини увійшли: Бердичівський міський голова, голова ревізійної комісії АМУ Василь Мазур, Коростенський міський голова – Володимир Москаленко, Овруцький міський голова – Валерій Шваб, Олевський міський голова – Анатолій Повар, виконавчий директор Житомирського РВ АМУ – Ірина Банковська.

За результатами Конференції було прийнято Звернення до Президента України щодо необхідності невідкладного прийняття в рамках Програми економічних реформ та Звернення до Прем'єр-міністра України щодо забезпечення стабільного функціонування електричного транспорту в українських містах.

За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...