Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 февраля 2021, 19:56

Першими у Житомирській області будуть вакциновані понад 900 медиків

Сьогодні, 24 лютого, Житомирська область отримала 17 300 вакцин виробництва Oxford/AstraZeneca (Covishield). Про це повідомила перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації під час брифінгу.
Першими у Житомирській області будуть вакциновані понад 900 медиків
Наталія Остапченко розповіла, що першими будуть вакциновані понад 900 медиків, що працюють з хворими на COVID-19. Загалом на першому етапі планується вакцинувати понад 3 600 жителів Житомирської області. Вакцинація є добровільною та безоплатною.

Маршрути бригад із вакцинації розписані таким чином, щоб здійснити щеплення усіх бажаючих представників пріоритетних груп (медпрацівники, що працюють з COVID-19, соціальні працівники та люди, що перебувають у спеціалізованих закладах та військовослужбовці, що беруть участь в АТО/ООС) на території області та через місяць повернутися до перших вакцинованих для введення другої дози вакцини.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА, лікарі мобільних бригад пройшли відповідне навчання з імунізації від COVID-19 вакцинами від Pfizer/BioNTech та AstraZeneca. Враховуючи, що ці вакцини вимагають різних умов зберігання та логістики, одна частина мобільних бригад з кожної області вивчила спосіб використання, введення й особливості роботи з вакциною Pfizer/BioNTech, інша – з AstraZeneca.

Нагадаємо, що вакцина Oxford/AstraZeneca (Covishield) закуплена за кошти державного бюджету. Вона зареєстрована в Україні 22 лютого.
Погода, Новости, загрузка...