Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 10:32
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 мая 2021, 16:44

У Житомирі починають працювати інспектори з паркування

У Житомирі запроваджують нову систему роботи із порушниками ПДР у частині зупинки й стоянки транспортних засобів. На вулицях міста з 1 червня працюватимуть інспектори з паркування муніципальної інспекції міської ради, які матимуть право виносити штраф в розмірі від 340 до 680 грн.
У Житомирі починають працювати інспектори з паркування
«Головна мета роботи інспекторів – вивільнення пішохідних зон міста та безпека велопростору. Перші дні інспектори проводитимуть превентивну роботу, пояснюючи водіям про порушення та адміністративну відповідальність за них», - каже заступник міського голови Олександр Шевчук. «На базі муніципальної інспекції вводиться підрозділ інспекторів з паркування. Ми розпочинаємо тестовий режим з 1 червня, на часі інспектори проходять навчання. Наразі всі інспектори обладнанні сертифікованою технікою: за допомогою планшету фіксується порушення, це є доказовою базою в судах, принтер друкує самі повідомлення, а камера – фіксує місце, де знаходиться інспектор».

Основні завдання інспектора – це контроль за дотриманням законодавства у сфері паркування, притягнення винних осіб до відповідальності за порушення законодавства та фіксування правопорушень.

«На сайті міської ради розміщене посилання, де водій може знайти за номером свого авто наявність чи відсутність правопорушення, по номеру ID він може ознайомитись детально з фотофіксацією вчиненого правопорушення. Маємо на сьогодні 5 інспекторів, за кожним буде закріплена територія перевірки правил паркування», - розповідає Олександр Шевчук.

Довідково: Інспектор з паркування – це посадова особа, яка працює в органах місцевого самоврядування, має відповідні посадові повноваженні і якій надано право розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою, третьою та шостою статтею 122, частинами першою, другою та восьмою статтею 152-1 КУпАП.
Погода, Новости, загрузка...