Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 12:49
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июня 2021, 08:01

Сергія Сухомлина обрано заступником голови Палати місцевих влад

Заступником голови Палати місцевих влад Сергія Сухомлина обрали під час першого засідання Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України, що відбулося у місті Хмельницькому. Мета діяльності Конгресу - поліпшення відносин між місцевою та державною владами.
Сергія Сухомлина обрано заступником голови Палати місцевих влад
Міський голова каже: децентралізація дала можливості на місця, та разом з тим вона переклала і відповідальність. Тепер на лідерах місцевого самоврядування лежить значно більша відповідальність за життя людей в громадах.

Сергій Сухомлин поділився досвідом Житомира у проєктах енерго-, термо- та модернізації житомирського водоканалу. У місті працюють всі міжнародні програми, що діють в Україні як-от: NEFCO, SECO, GIZ, реалізуються проєкти і у співпраці з Світовим банком та ЄБРР. Останні роки величезні кошти вкладаються у модернізацію міської тепломережі, та КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Ми постійно говоримо про ціну на газ. Мрію про той час, коли забудемо, що таке ціна на газ…За декілька років маємо побудувати сучасні ТЕЦ на альтернативному паливі.Першу здаємо вже в серпні», - розповідає міський голова та запрошує Президента України до Житомира на відкриття нової сучасної ТЕЦ .

«Житомир – пілот термомодернізації та лідер впровадження проєкту водомодернізації. Запрошуємо до Офісу Президента для обміну досвідом», - сказав Володимир Зеленський .

Відсьогодні при Офісі Президента працюватиме постійний Офіс Конгресу. Орган складається з голови, президії та двох палат: Палати місцевих влад і Палати регіонів. Відзначимо, що під час першого засідання Конгресу головою Палати місцевих влад було обрано Львівського міського голову Андрія Садового. Окрім Сергія Сухомлина, заступником голови Палати місцевих влад став і Дніпровський міський голова Борис Філатов.
Погода, Новости, загрузка...