Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 02:02
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 декабря 2011, 08:43

Податківці Житомирщини скорочують податкові борги

Заходами стягнення податкового боргу податківцям області вдалося мобілізувати до зведеного бюджету 72,1 млн.грн., в тому числі до державного бюджету – 47 млн.грн
Податківці Житомирщини скорочують податкові борги
В результаті вжиття заходів погашення податкового боргу 384 суб’єкти господарської діяльності повністю сплатили заборгованість по платежах до бюджету із загальною сумою податкового боргу 12,3 млн.грн. та 196 платників частково зменшили борг на суму 8,9 млн.грн.

В рахунок погашення податкового боргу забезпечено надходження за рахунок стягнення грошових коштів за платіжними вимогами з розрахункових рахунків платників податків 2038,6 тис.грн., вилучено грошових активів у підприємств-боржників на суму 39,6 тис.грн. та реалізовано заставного майна на суму 449 тис..грн.

Знаходиться у виконавчому провадженні 708 наказів суду щодо стягнення податкового боргу на суму 50,5 млн.грн. В результаті проведення виконавчих дій у поточному році по ДПІ в районах та містах області до бюджетів в рахунок погашення податкового боргу надійшло 6,6 млн.грн.
За матеріалами: 20 минут
Погода, Новости, загрузка...