Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 14:53
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 апреля 2022, 12:07

Мер Житомира після зустрічі з військовими на Сході: Дух наших хлопців – просто шалений!

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин вчора відвіз 10 тон продуктів, медикаментів та інших вкрай важливих речей наших військовим з 95-ї бригади, які боронять нашу країну від російських окупантів на Сході. Про це він повідомив під час вечірнього онлайн-брифінгу.
Мер Житомира після зустрічі з військовими на Сході: Дух наших хлопців – просто шалений!
Також Сергій Сухомлин запевнив, що на передовій немає наших військових, у яких були б відсутні бронежилети, шоломи та все інше необхідне.

«Сьогодні зранку ми виїхали з Дніпра – везли 10 тон продуктів харчування, медикаментів та багато чого іншого для наших хлопців з 95-ї бригади. Були звернення, що нашим хлопцям чогось не вистачає – немає «броників» чи чогось іншого. Об’їхали сьогодні багато місць, були під Горлівкою, були навіть за Донецьком. Все нормально, йде формування підрозділів, тому не все зразу доходить, але скажу точно – без «броників», шоломів та всього іншого хлопців на передовій немає», - підкреслив Сергій Сухомлин.

Також за словами міського голови, вже з наступного тижня з Житомира почнуть відправляти великогабаритні автомобілі, якими можна буде передати як волонтерську допомогу, так і навіть посилки від рідних.

«Ми відпрацювали з нашими житомирськими підрозділами, як будемо доставляти їм навіть посилки від рідних. Розуміємо, що рідні хвилюються за своїх і іноді навіть якогось домашнього пиріжка відправити – це дуже класно і це дуже підтримує наших хлопців. Тому з наступного тижня починаємо відправляти великі автомобілі для того, аби волонтери могли передати що потрібно в кожен підрозділ чи конкретній людині. Або люди могли передати нашим хлопцям те, що вони вважають за потрібне.

В нас все буде добре! Дух наших хлопців – просто шалений! Це – вражає, це – надихає!», - наголосив Сергій Сухомлин.
Погода, Новости, загрузка...