Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 декабря 2011, 08:22

Житомирські транспортники припинили страйк в обмін на частину зарплатні

23 грудня відновив свою роботу міський електротранспорт Житомира. О 16 год. із депо №1 виїхали на лінію перші тролейбуси. В цей день працівники трамвайно-тролейбусного управління отримали половину своєї заробітної плати за 5 місяців (3,9 млн грн за рахунок субвенції).

Житомирські транспортники припинили страйк в обмін на частину зарплатні
Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у Житомирській міськраді.

Для підтвердження повних виплат по зарплаті працівникам ТТУ та відновлення руху електротранспорту цього дня підписано Меморандум між керівництвом виконавчого комітету Житомирської міської ради, керівництвом Житомирського трамвайно-тролейбусного управління та представниками трудового колективу як гарантія повного розрахунку із заборгованістю по заробітній платі вже найближчим часом.

Міський голова Володимир Дебой, який прямо із виїзного засідання АМУ приїхав до працівників ТТУ, запевнив працівників підприємства, що у разі надходження на наступному тижні субвенції з державного бюджету, вся заборгованість по заробітній платі буде виплачена до кінця 2011 року. У випадку ненадходження субвенції на компенсацію пільгового перевезення окремих категорій громадян до кінця поточного року, необхідні кошти будуть виділені із міського бюджету і люди отримають у повному обсязі свої зарплати до 10 січня 2012 року, у тому числі будуть оплачені дні простою. Хоча ці кошти можна було б спрямувати на ремонт дахів, ліфтів та вирішення інших нагальних потреб міста, якби зобов’язання держави були виконані у повному обсязі.

Керівник міста закликав політиків не спекулювати на складній ситуації та подякував працівникам ТТУ за довіру, підтримку і розуміння ситуації. «Я передовсім – представник народу», – наголосив В.Дебой.
За матеріалами: jkg-portal
Погода, Новости, загрузка...