Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 декабря 2011, 08:06

Мер Житомира та секретар міськради провели зустріч з опозицією

Проблемні питання ТТУ розгляне планова сесія 27 і 29 грудня 2011 року.

Мер Житомира та секретар міськради провели зустріч з опозицією
Після підписання Меморандуму між керівництвом виконавчого комітету Житомирської міської ради, керівництвом та представниками трудового колективу Житомирського трамвайно-тролейбусного управління 23 грудня 2011 року відбулася зустріч міського голови Володимира Дебоя, секретаря міської ради Наталії Леонченко лідерами фракцій «Фронту змін», «Батьківщина» і «Свободи» у міській раді, які виступили ініціаторами скликання позачергової сесії. Враховуючи домовленості з працівниками ТТУ про відновлення роботи електротранспорту у місті та підписання Меморандуму в ході зустрічі було вирішено позачергову сесію 24 грудня 2011 року не проводити. Проблемні питання ТТУ будуть розглянуті на плановій сесії 27 і 29 грудня 2011 року.


Довідково:
Кошти на перевезення пільговиків міським електротранспортом, як відомо, компенсуються з державного бюджету. За практикою останніх років держава їх стовідсотково не відшкодовує. Так, за 11 місяців поточного року Житомирським трамвайно-тролейбусним управлінням перевезено пільговиків майже на 30 млн. грн. При цьому держава покрила втрати підприємству лише в обсязі 11,4 млн. грн. Така ситуація неминуче призводить до погіршення фінансового стану підприємства, що і відбулося.

На 2011 рік міському бюджету передбачено державної субвенції у розмірі 14 млн. грн., з яких 11,4 млн. грн.. спрямовується на компенсацію втрат ТТУ, решта – для надання пільг ветеранам з послуг зв’язку та пільговий проїзд на залізниці.

Завдяки проведеній керівництвом міста роботі при розумінні та підтримці ситуації керівництвом обласної державної адміністрації на наступний рік місто отримає такої субвенції на 7,5 млн. грн.. більше, з яких 5,5 млн. грн. буде спрямовано на ТТУ. Таким чином, загальний обсяг державного відшкодування зросте до 17 млн. грн.
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...