Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 05:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 декабря 2011, 08:02

Син голови Верховної Ради очолив Благодійний фонд, який започатковано на Житомирщині

Благодійний фонд Володимира Литвина «Майбутнє Полісся»з підтримки обдарованої молоді, студентів, учнів започатковано у Новоград-Волинському районі Житомирщини.
Син голови Верховної Ради очолив Благодійний фонд, який започатковано на Житомирщині
Як прозвучало на презентації Фонду у м. Новоград-Волинському у вівторок, його дія поширюється і на Ємільчинський, Червоноармійський та Баранівський райони Житомирщини.

Окрім сприяння розвитку обдарованої молоді, Фонд планує допомагати соціальним, медичним та освітнім закладам цих трьох районів. За словами В.Литвина, головою правління новоствореного Фонду обрано Івана Литвина - сина Голови Верховної Ради України. За словами керівника парламенту, саме Іван був ініціатором створення такого Фонду, який би об'єднав земляків у бажанні допомогти рідному краю.

Фонд передбачає започаткування стипендій В.Литвина, які призначатимуться учням, студентам, аспірантам за виявлені знання і старання, молодим талановитим художникам, музикантам, письменникам. «У кожної дитини має бути шанс на підтримку, адже талановитих дітей багато», - наголосив Голова Верховної Ради України.

У Новоград-Волинській міській раді В.Литвин передав відділу освіти району чотири шкільних автобуси, один з яких обладнаний для дітей з особливими потребами.
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...