Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 декабря 2011, 08:12

Житомирська міська рада спрямовала 2,5 млн грн на ТТУ

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Управлінні по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради, 29 грудня 2011 року рішенням другого пленарного засідання дев’ятої сесії Житомирської міської ради 2,5 млн.грн., виділених 28 грудня з обласного бюджету, спрямовано на поповнення статутного фонду КП «ЖТТУ».

Житомирська міська рада спрямовала 2,5 млн грн на ТТУ
Вже найближчим часом кошти через казначейство надійдуть на рахунок Житомирського трамвайно-тролейбусного управління для виплати заборгованості по заробітній платі працівникам підприємства.

Крім того, відповідно до прийнятого цього дня рішення сесії міської ради «Про міський бюджет на 2012 рік», на наступний рік у міському бюджеті закладено 5 млн.грн. на фінансову підтримку КП "ЖТТУ"
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...