Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 января 2012, 08:54

У Житомирі скоєно напад на міліціонера - злочинці відібрали у нього зброю

У Житомирі невідомі побили та пограбували співробітника міліції, відібравши у нього особисті речі та пристрій для відстрілу гумових куль. Про це повідомила керівник прес-служби УМВС України у Житомирській області Алла Ващенко.
У Житомирі скоєно напад на міліціонера - злочинці відібрали у нього зброю
За її словами, це сталося ще 1 січня, міліціонер був "не при виконанні службових обов'язків, не у формі". При цьому Ващенко уточнила, що на чоловіка напали у його під'їзді, збили з ніг та вдарили по голові.

"Напад скоєно без очевидних причин. Питання щодо доцільності порушення за цим фактом кримінальної справи вирішуватиметься після проведення судово-медичної експертизи, все залежатиме від ступеню тяжкості ушкоджень, які отримав потерпілий", - наголосила Ващенко.
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...