Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 06:36
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 января 2012, 07:52

Малинська «Свобода» виступає проти шкільних поборів

Малинська міська організація ВO «Свобода» направила звернення до Малинського міського голови та Малинського районного прокурора з вимогою дати належну оцінку батьківських грабунків директорами Малинських шкіл під виглядом благодійних внесків.
Малинська «Свобода» виступає проти шкільних поборів
«Ці «добровільні» побори не проводяться належним чином через бухгалтерський облік, що унеможливлює перевірку їх цільового використання. Зошит збирача для контролю неповнолітніх платників не має законної сили.

Відомості збору не ведуться, квитанції платникам не надаються. Батьківські ради, які нібито приймають такі рішення в школах, являються співучасниками неправомірних дій директорів шкіл. Ці ради, згідно діючого законодавства, не являються керуючими органами в школах», − повідомляє голова Малинської міської організації ВО «Свобода» Василь Федоренко.

У результаті цієї діяльности директори привласнюють близько ста тисяч гривень за рік. Деякі «ініціативні» класні керівники не відстають від директорів, вигадуючи різні «потреби». Все це чиниться безкарно і відкрито, що може наштовхнути на думку про горезвісні «відкати» до міського відділу освіти.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...