Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 22:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 января 2012, 08:08

Житомирська «Батьківщина» зверталася до генерального прокурора України щодо зловживання міської влади

У ході депутатської діяльності з жовтня 2010 по грудень 2011 року депутати фракції «Батьківщина» Житомирської міської ради приймали активну участь у роботі постійних депутатських комісій міськради, зверталися до центральних та місцевих органів влади для вирішення проблем міста та його мешканців, проводили зустрічі з громадянами

Житомирська «Батьківщина» зверталася до генерального прокурора України щодо зловживання міської влади
Індивідуальну роботу з виборцями депутати вели під час регулярного особистого прийому громадян. У місті Житомирі працює громадська приймальня партії «ВО«Батьківщина», яка знаходиться за адресою м. Житомир, вул. Михайлівська, 17.

У переважній більшості громадяни, громадські організації, підприємства та юридичні особи зверталися з проханням про надання юридичної консультації, вирішення житлово-комунальних проблем, роз’яснення щодо отримання соціальних виплат, пільг чи субсидій, колективні звернення про будівництво дитячих майданчиків, ремонт будинків, доріг, прибудинкових територій, дитячих садочків та шкіл.

Серед питань, з якими звертаються мешканці – питання про надання інформації щодо зміни руху міських автобусів у місті, визнання незадовільної роботи транспортного руху маршрутних таксі; з питань надання інформації щодо перебування на обліку потребуючих поліпшення житлових умов, вартості оренди нерухомості; надання інформації щодо пільгового проїзду студентів у міському транспорті, видачі довідок та витягів з документів тощо.

Крім того, голова фракції «Батьківщина» Житомирської міської ради Олександр Радько направив ряд звернень щодо актуальних питань життєдіяльності міста та депутатського корпусу. Зокрема, були направлені звернення: до генерального прокурора України щодо зловживання міської влади по заволодінню прибудинковою територією будинків №№59, 59-А, 61 по вул. 1 Травня; до секретаря Київської міської ради Галини Гереги щодо відмови в будівництві «Епіцентру» на території ботанічного саду; до голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Рижука з приводу образи депутатів міської ради.

Також Олександр Радько та депутат фракції «Батьківщина» Людмила Симанько зверталися до Житомирського міського голови щодо створення адаптаційного центру для людей з вадами зору. Розпорядженням міського голови створена відповідна робоча група, питання знаходиться на стадії вирішення.


Довідка:
Фракція «Батьківщина» Житомирської міської ради налічує 7 депутатів. 27 квітня 2011 року головою фракції обраний Радько Олександр Сергійович.

Депутати фракції входять до складу постійних комісій міської ради:

Горай Олег Станіславович - до комісії з питань депутатської діяльності, регламенту та дотримання законодавства, секретар комісії.

Цимбалюк Любов Володимирівна - до комісії з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій.

Радько Олександр Сергійович - до комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Симанько Людмила Петрівна та Позняк Валентина Леонідівна - до комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту та гуманітарних питань, Симанько – секретар комісії.

Забродський Геннадій Олександрович та Савченко Ганна Володимирівна - до комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, Забродський – голова комісії.
За матеріалами: Житомир.інфо
Погода, Новости, загрузка...