Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 января 2012, 08:29

Завдяки подактівцям місцеві бюджети Житомирської області збільшилися майже на 10 мільйонів гривень

Завдяки подактівцям місцеві бюджети Житомирської області збільшилися майже на 10 мільйонів гривень
За підсумками 2011 року податківцями Житомирської області проведено 469 перевірок суб’єктів господарювання – юридичних та фізичних осіб з питання дотримання ними діючого податкового законодавства при виплаті заробітної плати

За інформацією ДПА у Житомирській області, під час проведення контрольно – перевірочної роботи було виявлено 1197 фактів використання праці найманих робітників без укладання трудових угод.

В подальшому до державної реєстрації та до оформлення трудових відносин із працедавцем залучено 1157 осіб, в результаті чого додатково до бюджету надійшло 146,1 тис. грн. податків.

Працівниками податкових органів області проведено індивідуальну роботу (в тому числі під час прийомки звітності по ПДФО) з керівниками 683 юридичних осіб, у яких рахувалась заборгованість з виплати заробітної плати та податку з доходів фізичних осіб та керівниками 1080 юридичних осіб, які мінімізують виплату заробітної плати найманим працівникам та сплату ПДФО та 1294 підприємцями.

За рахунок цих заходів бюджет додатково отримав понад 10 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...