Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:23
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 января 2012, 13:28

Промислові здобутки Житомирщини – результат діалогу влади та бізнесу

Високий приріс промислового виробництва – 22%, який Житомирщина отримала за результатами минулого року, є результатом системної роботи органів місцевої влади та високопрофесійної праці тисячі трудових колективів підприємств області.
Промислові здобутки Житомирщини – результат діалогу влади та бізнесу
Про це в ході розширеного обласного засідання, яке відбулося у Житомирі за участю губернатора, голови обласної ради, мерів міст та представників реального сектору, сказав президент УСПП, народний депутат Анатолій Кінах.

«Люди дають оцінку владі не за темпами зростання ВВП, а за тим, як зростає рівень їх реальних доходів, пенсій, зарплат, їх впевненості в завтрашньому дні. І це якраз ті якісні характеристики, які повинні бути в центрі уваги держави і влади, і вони повинні однозначно підвищуватися, спираючись, в тому числі, і на зростання промисловості», - зауважив А. Кінах.

Він наголосив, що успіх реформ залежить від вміння влади радитися із громадськістю, вести постійні комунікації із суспільством, експертним середовищем. Тому треба підсилити зворотній зв’язок влади із діловою громадськістю перш за все з метою створення сприятливого інвестиційного клімату, дієвого захисту прав власника, інвестора, ефективної боротьби з корупцією тощо.

«Разом нам слід вирішити дуже системні питання, пов’язані із необхідністю реалізації ефективних програм імпортозаміщення з локалізацією виробництва, створення нових робочих місць на території України, а не за її межами. Дуже важливим для Житомирщині є розвиток агропромислового комплексу, особливо галузі тваринництва, яка розвинута в області. Необхідно також підсилити політику енергозбереження й енергоефективності, підтримки малого й середнього бізнесу, належного кредитного забезпечення підприємців. Важливість діалогу влади та бізнесу у цьому напрямі є принциповою», - підсумував А. Кінах.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...