Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 07:29

УСПП та Житомирська ОДА - стали партнерами

УСПП та Житомирська ОДА - стали партнерами
В рамках обласної наради місцевої влади та ділової громадськості Житомирської області, присвяченої підсумкам роботи промисловості регіону у 2011 році та реалізації у 2012 році пріоритетних питань, визначених Державною стратегією регіонального розвитку щодо модернізації економіки та проведення структурних реформ, відбулося підписання Угоди про співпрацю між Житомирською обласною державною адміністрацією та Українським союзом промисловців і підприємців.

Документ підписали президент УСПП, народний депутат України Анатолій Кінах та голова Житомирської ОДА Сергій Рижук.

Відповідно до цієї угоди, сторони працюватимуть над питаннями зростання економічного потенціалу області, подальшим розвитком малого та середнього бізнесу, розробкою ефективних механізмів залучення внутрішніх і зовнішніх інвестицій, професійною підготовкою працівників, а також створенням узгодженого механізму фінансово-кредитної підтримки ефективно працюючих підприємств, розвитку науки та освіти.

Житомирська влада та ділова спільнота області співпрацюватимуть також у питаннях розробки та впровадження інвестиційної стратегії як дієвого інструменту реалізації економічного зростання, залучення інвестицій, структурної перебудови економіки, підтримки вітчизняного товаровиробника, зміцнення фінансово-кредитної системи та створення робочих місць тощо.

Крім того, підписанти координуватимуть й створюватимуть умови для участі громадських організацій, інших зацікавлених суб’єктів у формуванні регіональної політики, підготовці рішень, реалізація яких може вплинути на покращення добробуту в даних регіонах.

Президент УСПП Анатолій Кінах переконаний, що взаємодія владних і ділових структур, державно-приватне партнерство складає потужний фундамент для подальшого соціально-економічного розвитку країни. Саме механізм державно-приватного партнерства, як одна із форм взаємодії держави та приватного сектору економіки, дає кращі можливості отримати бажаний рівень ефективності під час реалізації важливих для всієї країни масштабних інвестиційних, інфраструктурних проектів, вважає Анатолій Кінах.

Нагадаємо, систему партнерства УСПП з органами державної влади як центрального, так і місцевого рівні запроваджено два роки тому. За цей час підписані угоди про співпрацю та координацію дій з багатьма обласними державними адміністраціями – Донецькою, Львівською, Хмельницькою, Івано-Франківською, Полтавською, Тернопільською, Рівненською, Дніпропетровською, Вінницькою та іншими.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...