Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 08:26
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 08:12

Головний лікар ЦМЛ №2 Віктор Павлусенко отримав від Кінаха іменний годинник УСПП

Головний лікар центральної міської лікарні №2 міста Житомира Віктор Павлусенко нагороджений іменним годинником Української спілки промисловців і підприємців

Головний лікар ЦМЛ №2 Віктор Павлусенко отримав від Кінаха іменний годинник УСПП
За вагомий внесок у зміцнення національної економіки, розвиток промисловості і підприємництва у Житомирській області, за наполегливу працю по створенню нашого суспільства на заможне, високорозвинене, демократичне, високий професіоналізм, принциповість та порядність головний лікар центральної міської лікарні №2 міста Житомира Віктор Павлусенко нагороджений іменним годинником Української спілки промисловців і підприємців.

У ході робочої поїздки президента Українського союзу промисловців і підприємців Анатолія Кінаха до Житомирщини відбулася обласної наради місцевої влади та ділової громадськості Житомирської області «Про підсумки роботи промисловості області у 2011 році та реалізацію у 2012 році пріоритетних питань, визначених Державною стратегією регіонального розвитку щодо модернізації економіки та проведення структурних реформ». Саме тут були відзначені кращі керівники установ та підприємці області.

Віктор Петрович Павлусенко – Заслужений лікар України, лікар-отоларинголог вищої категорії, ліквідатор аварії на ЧАЕС. 13 років очолює Центральну міську лікарню №2 міста Житомира. За його керівництва лікарня №2 вийшла на новий рівень медичної допомоги населенню. Завдяки фінансовій допомозі з боку міської ради та благодійності КУ «ЦМЛ №2» оснащена сучасним діагностичним та лікувальним обладнанням, що дало можливість проводити складні інструментальні методи досліджень та надавати сучасний комплекс лікувальних заходів.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...