Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 08:42
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 февраля 2012, 13:03

ВО «Свобода»: на Житомирщині об’єднана опозиція поки не погоджувала кандидатів-мажоритарників до Верховної Ради

Останнім часом у ЗМІ топ-темою є спільні дії об’єднаної опозиції. Не менш цікавим питанням є погодження кандидатів у депутати по мажоритарним округам до Верховної Ради
ВО «Свобода»: на Житомирщині об’єднана опозиція поки не погоджувала кандидатів-мажоритарників до Верховної Ради
Житомирська обласна організація ВО «Свобода» поважає своїх колег по об’єднаній опозиції і рахується з усіма пропозиціями та зауваженнями з цього приводу. Водночас ВО «Свобода» наголошує, що поки на Житомирщині не було погоджено кандидатів-мажоритарників, досі триває дискусія.

Напередодні у ВО «Свобода» зазначали, що підтримають ідею єдиного з «Фронтом змін» і «Батьківщиною» списку по мажоритарних округах, якщо буде упевненість, що кожен кандидат від цих сил голосуватиме за десяток принципових для ВО «Свобода» законопроектів. До базового пакету входять законопроекти про люстрацію, імпічмент, заборону приватизації стратегічних підприємств, про захист української мови, про новий Податковий кодекс, який створить умови для малого і середнього бізнесу, заборону торгівлі сільськогосподарськими землями.

Наразі заяви окремих політиків про те, що вже "поділені" округи, є їхнім особистим баченням. Житомирщина – це не пиріг, який можна розрізати по шматках і роздавати кандидатам. У мажоритарних округах повинні балотуватися тільки патріоти та ідейні люди, які не зрадять своїх виборців і не поповнять ряди "тушок" у наступному парламенті.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...