Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 февраля 2012, 13:07

Жебрівський летить до Обами

Радник президента Ганна Герман, народні депутати від Партії регіонів Сергій Ківалов, Юлія Льовочкіна, депутати від опозиції та Євгенія Тимошенко візьмуть участь у Національному молитовному сніданку з президентом США Бараком Обамою, що відбудеться 2 лютого в Вашингтоні
Жебрівський летить до Обами
У Національному молитовному сніданку запланована участь низки українських політиків та народних депутатів. Зокрема, до Вашингтона було запрошено заступника голови ВО "Батьківщина" Григорія Немирю, народних депутатів від фракції "БЮТ-Батьківщина" Віктора Швеця, Михайла Соколова, Павла Унгуряна, Володимира Скубенка та від фракції "НУ-НС" - нашого земляка, Павла Жебрівського, Едуарда Зейналова, Лесі Оробець і Давида Жванії.

Також до Вашингтону прибула донька Юлії Тимошенко Євгенія, яка 1 лютого візьме участь в слуханнях, що їх організовує Сенат США, а на 2 лютого запланована її участь у молитовному сніданку.

Українську владу на заході будуть представляти радник президента України Ганна Герман, народні депутати від Партії регіонів Сергій Ківалов, Юлія Льовочкіна, Леонід Кожара, Юрій Мірошниченко, Олександр Горошкевич.

Традиція молитовних сніданків виникла після Другої світової війни. Цього року відбудеться шістдесятий Національний молитовний сніданок, який проводять члени Конгресу і Президент Сполучених Штатів Америки. Щороку запрошення надсилаються авторитетним політикам з понад 130 країн світу.

Нагадаємо, що в 2011 році українську делегацію очолював екс-депутат Юрій Артеменко. Крім того, Вашингтон тоді відвідали депутати Віктор Швець, Павло Жебрівський та Леонід Кожара.
За матеріалами: Український тиждень
Погода, Новости, загрузка...