Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 февраля 2012, 18:10

МНС: Житомирщина займає ганебне третє місто в Україні по кількості жертв морозу

МНС: Житомирщина займає ганебне третє місто в Україні по кількості жертв морозу
За повідомленням УМНС України в Житомирській області, в області з початку року від холодів (станом на ранок понеділка) загинуло 19 осіб та 40 травмовані! Ось відомості тільки за останні вихідні. Від загального переохолодження загинули жінка та два чоловіка.

Двоє з загиблих мешканці Андрушівського району. 18 людей потрапили на лікарняні ліжка через обмороження. Необережність, а то і особиста недбалість, привела до того, що дехто з постраждалих позбудеться пальців, кистей, стоп або, навіть, рук-ніг. Є випадки глибокого обмороження вух.

Окремих пацієнтів лікарі витягували з того світу після загального переохолодження тіла. Самої молодшій жертві «сніжної монархині» 14 років, самому «досвідченому» - 81.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...