Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 01:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 февраля 2012, 16:36

Сидір Кізін в судовому порядку відстояв право мати спостерігачів на виборах до Житомирської облради

10 лютого за позовом Сидора Кізіна Житомирський окружний адміністративний суд скасував постанову Житомирської обласної виборчої комісії від 07 лютого цього року та зобов'язав ОВК прийняти рішення про реєстрацію офіційних спостерігачів

Сидір Кізін в судовому порядку відстояв право мати спостерігачів на виборах до Житомирської облради
Як відомо, згаданою постановою ОВК відмовила у реєстрації 39-ти офіційних спостерігачів від голови Житомирської обласної організації ВО “Свобода”, кандидата у депутати обласної ради Сидора Кізіна. Виборча комісія використала на спірні норми закону про місцеві вибори та порушила права кандидата від ВО “Свобода”.

Напередодні ВО "Свобода" зверталась до своїх партнерів по КОД - Батьківщини та Фронту змін, які мають свої членів в Житомирській ОВК, з проханням переглянути незаконне рішення комісії.

"Сьогодні ми відстояли в суді своє право контролювати волевиявлення виборців та скасували незаконне рішення ОВК. Я звертаюся до тих, хто має намір фальшувати вибори в Червоноармійську: не робіть дурниць, ми за вами спостерігаємо!" – закликав кандидат у депутати облради Сидір Кізін.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...