Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 февраля 2012, 10:52

Житомирська влада - отримала поразку

У Червоноармійському районі Житомирської області територіальною виборчою комісією здійснено підрахунок голосів на довиборах до Житомирської обласної ради
Житомирська влада - отримала поразку
Згідно офіційних даних протоколу ТВК за кандидата в депутати від об’єднаної опозиції до Житомирської обласної ради Дмитра Кропачова - «Фронт Змін» -проголосувало 1976 виборців, що складає 42,57%.

Друге місце з відривом у понад 7,5% посів провладний кандидат Віктор Марченко – Партія регіонів, набравши 1627 голосів або 35,05%.

Сьогодні відбудеться засідання окружної виборчої комісії, в ході якого планується оголошення офіційних результатів виборів.

Нагадаємо, член «Фронту Змін» Дмитро Кропачов балотувався за підтримки Батьківщина та Українська платформа. Вибори відбулись без порушень, чесно і демократично.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...