Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:54
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 февраля 2012, 11:15

На Житомирщині об’єднана опозиція розгромила регіоналів

Вибори на Житомирщині показали що об’єднана опозиція може отримати більше 50% підтримки українців
На Житомирщині об’єднана опозиція розгромила регіоналів
ЗАЯВА ОБ’ЄДНАНИХ ОПОЗИЦІЙНИХ СИЛ


Яскрава перемога кандидата від об’єднаної опозиції на виборах у Червоноармійському районі Житомирської області – це черговий переконливий крок до перемоги Об’єднаних опозиційних сил на виборах у жовтні цього року.

Члена «Фронту Змін» Дмитра Кропачова, який балотувався від "Фронту Змін" та "Батьківщини", підтримали майже 43% виборців. Він переміг на довиборах до Житомирської обласної ради з відривом у понад 7% від кандидата з партії влади.

І це не зважаючи на брудну виборчу кампанію, яка розгорнулася проти нього, на адміністративний ресурс та фальсифікації, до яких вдалася влада.

Не маємо сумнівів, що влада «відкусила» чимало відсотків у опозиційного кандидата. Адже вибори в Житомирській області проводилися за законом, який є фактично калькою російського і містить усі ті «узаконені методи фальсифікацій», які об’єднана парламентська опозиція не дозволила протягнути через Верховну Раду в законі про парламентські вибори.

Проте навіть це уже не може врятувати владу. Вона вкотре – так само як у жовтні минулого року в Погребах Київської області, де «Фронт Змін» підтримав кандидата від «Батьківщини», - зазнала нищівної поразки. Тоді в Погребах виборці ясно дали зрозуміти владі, що тільки одна приставка «Партія регіонів» до кандидата в депутати знижує його рейтинг до катастрофічного рівня.

Вибори в Погребах та останнє голосування на Житомирщині ще раз переконливо доводять, що ніякі фальсифікації, ніякий адміністративний ресурс, ніякі брудні технології вже не в змозі протистояти бажанню українців змінити цю владу.

Житомирські вибори переконливо довели, що об’єднана опозиція може отримати більше 50% підтримки українців.

Наша мета – якісна зміна країни через створення демократичної більшості у Верховній Раді після виборів 2012 року.

Наша сила - у єднанні!

Політична партія «Фронт Змін»
Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...