Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 05:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 февраля 2012, 16:26

На Житомирщині продовжують виявляти багатомільйонні фінансові порушення

Ревізори Житомирщини упродовж січня 2012 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 3,1 млн грн.

На Житомирщині продовжують виявляти багатомільйонні фінансові порушення
Зокрема, вжитими заходами у січні ц.р. відшкодовано втрат державних ресурсів лише Коростенським комунальним підприємством «Водоканал» на суму 542 тис. грн.

Фахівці інспекції під час ревізії фінансово-господарської діяльності на зазначеному підприємстві (проведена у 4 кварталі 2011 року) встановили, що ККП «Водоканал» не було вчасно проведено претензійно-позовну роботу. Це призвело до пропущення термінів позовної давності та втраті боржника в зобов’язанні, чим було завдано збитки підприємству на суму 542 тис. гривень. Наразі завдяки пильності ревізорів ці збитки відшкодовано.

Порушення були виявлені шляхом перевірки бухгалтерських облікових документів, направлення запитів, опрацювання відповідей на запити та шляхом взяття пояснень від посадових осіб ККП «Водоканал».

Держфінінспекція нагадує, що про факти фінансових порушень на об’єктах контролю та про факти неправомірних дій службових осіб інспекції при здійсненні ними своїх повноважень можна повідомити за «телефоном довіри»: (0412) 46-34-01. «Телефон довіри» функціонує з метою оперативного реагування на можливі порушення при витрачанні бюджетних коштів.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...