Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 01:55
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 февраля 2012, 12:18

Міліція зробила заяву стосовно смерті підозрюваного на Житомирщині

Кров, смерть і горе... або як підняти рейтинг другорядного видання
Міліція зробила заяву стосовно смерті підозрюваного на Житомирщині
11 лютого до Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області надійшло повідомлення із Житомирської районної лікарні про те, що цього ж дня близько 02.30 за місцем проживання було констатовано смерть жителя смт. Гуйва, 1968 р.н.

Проведеним судово-медичним дослідженням встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок тупої травми голови, крововиливу в головний мозок.

Працівники міліції встановили, що 9 лютого близько 19.00 в смт. Гуйва, поблизу кафе-магазину в ході суперечки, яка виникла на ґрунті раптово виникли неприязних відносин місцевий житель, 1984 р.н., наніс потерпілому удари кулаком в область голови, чим спричинив вищезгадані тілесні ушкодження. Встановлені очевидці та свідки події.

Відносно підозрюваної особи порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (Тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Його було затримано, на даний час судом обрано запобіжний захід - підписка про невиїзд.

У цій сумній історії є декілька обставин, як змушують детальніше розповісти про смерть 43-річного чоловіка. 24 січня 2012 у зв’язку з перевіркою обставин за фактом звернень жителів смт. Гуйва щодо крадіжок каналізаційних люків, які сталися у селищі 21 та 23 січня, його було запрошено до Житомирського райвідділу. У ході з’ясування обставин чоловік визнав свою причетність до крадіжок.

27 січня 2012 року за даним фактом було порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У ході її подальшого розслідування слідчий запросила підозрюваного до Житомирського РВ.

10 лютого чоловік разом з матір’ю прибув до відділку. Однак, оскільки він мав видимі ознаки алкогольного сп’яніння та скаржився на стан здоров’я, слідчий не змогла проводити слідчі дії та зобов’язала підозрюваного прибути наступного дня. Уночі чоловік помер.

Жодні припущення окремих видань щодо причиннового зв’язку між перебуванням чоловіка у райвідділі та його смертю є безпідставними. А маніпулювання свідомістю матері, яка втратила сина і у відчаї та горі намагається з’ясувати правду, є цинічними та грунтуються на намаганні підвищити власний рейтинг шляхом чорного піару, а не реальним бажанням допомогти людині та встановити істину.

Прикро, що у пошуках «сенсацій» окремими виданнями втрачається сама людина з її бідою, сльозами і смертю.

СЗГ УМВС України
в Житомирській області
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...