Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 февраля 2012, 15:44

Прем'єр-міністр Азаров пишається, що на Житомирщині у стислі строки збудована сучасна лікарня

Прем'єр-міністр Азаров пишається, що на Житомирщині у стислі строки збудована сучасна лікарня
Прем’єр-міністр Микола Азаров пишається тим, що в короткі строки у смт Брусилів, Житомирщині, було завершено будівництво Брусилівської центральної районної лікарні, яка відповідає найсучаснішої європейським стандартам.

«До цієї лікарні не соромно привести європейських лікарів. Я готовий будь-якого лікаря запросити з Європи і сказати: покажи мені, чим лікарні у вашій країні кращі ніж ця, і я пишаюся тим, що буквально за півтора роки вдалося збудувати таку сучасну лікарню», - повідомив Микола Азаров.

При цьому він нагадав, що в 2011 році в усіх регіонах України загалом збудовано 40 нових сучасних лікарень, які відповідають європейським стандартам. Разом з тим, Прем’єр-міністр запевнив, що Уряд цю роботу продовжуватиме у в надалі, щоб сучасні медичні установи були збудовані у кожному районному центрі.

Глава Уряду ознайомився з роботою Брусилівської центральної районної лікарні. Зокрема він оглянув палати дитячого відділення лікарні та вручив дітям подарунки. Крім того Микола Азаров оглянув рентген-кабінет, операційний блок, відділення інтенсивної терапії, хірургічне відділення.

У свою чергу голова Житомирської ОДА Сергій Рижук зазначив, що швидко завершити будівництво дозволило те, що в минулому році видатки на капітальні вкладення Житомирській області Уряд збільшив у вісім разів порівняно з аналогічним періодом 2010 року.

Будівництво другої черги Брусилівської лікарні розпочато у 2002 році. До 2010 року фінансування було обмеженим, тому будівництво практично не велося.
Всього під час будівництва лікарні освоєно 26 млн. грн. Введення в експлуатацію нового лікувального корпусу стаціонару лікарні на 47 ліжок дасть змогу сконцентрувати всі види медичної допомоги і створити достойні умови для лікування громадян. Новий корпус лікарні розміщуватимуться на чотирьох поверхах.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...