Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 06:51
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 февраля 2012, 13:59

Житомирські свободівці переобрали Сидора Кізіна

Житомирські свободівці переобрали Сидора Кізіна
Як повідомляє Рупор Житомира, дями в Житомирі відбулася чергова звітно-виборна конференція Житомирської обласної організації Всеукраїнського Об'єднання "Свобода".

Традиційно засідання розпочалося з виконання присутніми Українського Славня. Близько півсотні делегатів з усієї області заслухали звіт Голови Сидора Кізіна та обговорили ситуацію, яка склалася в області. Усі присутні зазначили швидкі темпи розвитку організації на Житомирщині та стрімке зростання підтримки націоналістів - більш ніж у 5 разів з часу останніх місцевих виборів 2010 року.

Активні свободівці отримали від керівництва організації у подарунок книги та подяки за сумлінну працю. Окрім того, урочисто було прийнято до свободівської родини нового члена партії.

Рішенням конференції було обрано Головою Житомирської обласної організації Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" Сидора Кізіна.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...