Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:44
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 февраля 2012, 14:45

Володимир Литвин передав Житомирській міській дитячій лікарні ультразвуковий інгалятор

Володимир Литвин передав Житомирській міській дитячій лікарні ультразвуковий інгалятор
Як повідомляє наш кореспондент, сьогодні Голова Верховної Ради України Володимир Литвин взяв участь у відкритті нового корпусу Житомирської міської дитячої лікарні.

Як прозвучало на церемонії відкриття лікувального корпусу, його введення дасть змогу надавати усі види медичної допомоги дітям, вирішити проблему лікування дітей з інфекційними захворюваннями. У нововведеному корпусі є відділення реанімації та інтенсивної терапії, відділення лабораторної діагностики.

Голова Верховної Ради України подякував будівельникам, медикам, та всім, хто доклав зусиль, аби «такі об'єкти поставали». Володимир Михайлович передав медичному закладу сучасний ультразвуковий інгалятор.

Довідка:
Цей об'єкт був довгобудом, тому що його будівництво велося з 1992 року.

У 2010-2011 році було виділено більше 8 мільйонів гривень для завершення будівництва та близько півмільйона гривень на придбання медичного обладнання.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...