Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 17:57
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июля 2014, 12:33

Для чого Порошенко призначив губернатором Житомирщини бізнесмена, підприємство якого має борг в 14 млн грн?

Як повідомляють Житомирські новини, вчора спонтанно відбулося "громадське обговорення" кандидата на пост голови Житомирської ОДА Сергія Машковського.
Для чого Порошенко призначив губернатором Житомирщини бізнесмена, підприємство якого має борг в 14 млн грн?
Сергій Машковський 1980 року народження. 6 років навчався у Великій Британії. По поверненню весь час проживав в Житомирі, одружений. З 2006 року займається авто-бізнесом, нині він директор ТОВ «Полісся Моторс Груп». Сергій Машковський - депутат Житомирської міської ради з 2010 року. Обирався по спискам партії «Рідне місто», а зараз є членом партії «Солідарність». Був керівником виборчого міського штабу кандидата Порошенка.

«Громадськими» слуханнями назвати це дійство було складно. По-суті, на зібрані були представники ЗМІ, кількох політ партій, прихильники Сидора Кізіна та представники «Самооборони» Бердичева (лише 1-ні з області).

Цікаво, що говорили про 14 млн. боргу перед банком, яке має підприємство, до засновників якого належав Машковський. Новий губернатор підтвердив цю інформацію. Також цікавилися позицією кандидата, щодо тривалих тендерних процедур, які не дозволяють оперативно закуповувати військовим усе необхідне, зокрема бронежилети. З приводу цього, активісти зокрема пані Волинець з ГО «Майдан», вирішилися їхати до стін Верховної ради, шукати відповідей там.

Більш детально - читайте на Житомирські новини
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...