Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 сентября 2014, 16:21

Житомирські регіонали хочуть залишитися при владі, намагаючись втікти від минулого

На з'їзді політичної партії «Блок Петра Порошенка» 27 серпня було заявлено, що демократичні партії починають консультації про партійний список і про висунення кандидатів по мажоритарним округам. У той же час, більшість «біло-блакитних» вже почали виборчу кампанію.
Житомирські регіонали хочуть залишитися при владі, намагаючись втікти від минулого
Сергій Тігіпко рекламує «Сильну Україну», частина регіоналів подалася в «Партію розвитку України». Одіозний Борис Колесніков, схоже, буде балотуватися по мажоритарному округу в Краматорську.

Вирішив не відставати від однопартійців і житомирський регіонал Володимир Пехов. Він почав виборчу кампанію на 64 окрузі на Житомирщині, за яким в 2012 році пройшов до парламенту. Свої кроки з початку передвиборчої гонки депутат почав з піару на відновленні дитячого майданчика в Олевську. Місцева громада, яка зустрічала нардепа 29 серпня, звернула увагу на показовий характер депутатської турботи, коли в окрузі є куди більш актуальні проблеми.

«Краще б школу відремонтували, або дорогу до неї. Або направили кошти на допомогу силам АТО », - зазначила одна з місцевих мешканок.

Однак Пехов впевнений, що дороги і школи має робити держава замість того, щоб призначати нові вибори до парламенту. «На ці вибори треба витратити мільярд - краще б дороги зробили», - зазначив він у своєму виступі в Олевську.

Коментуючи події на Донбасі екс-регіонал звинуватив обидві сторони в розпалюванні війни. «За півроку нова влада між собою пересварилася. Вона не змогла зупинити війну, яка була розпочата як Україна так і Росією. І два братніх народи між собою воюють», - сказав депутат.

Колишній член Партії регіонів і довірена особа Януковича, відхрещується від голосування за злочинні закони 16 січня. І в той же час в Олевську Пехов з'явився в супроводі фактичного керівника регіоналів в Житомирській облраді, глави бюджетного комітету Андрія Дяченка.

«Партія регіонів мала керівника, який обдурив всю партію, всю країну, і втік до Росії з грошима. Він мене як колишнього члена ПР особисто зрадив», - сказав Володимир Пехов.

Житомирські регіонали хочуть залишитися при владі, намагаючись втікти від минулого

Варто зазначити, що напередодні з'їзду демсил «Порошенко», Пехова бачили під час нічного візиту до Адміністрації Президента. Метою свого візиту екс-регіонал назвав відвідування одного. Охоронець Пехова тримав в руках паперові пакети. За словами відвідувача будинку на Банковій, це «головка сиру», яку він привіз у подарунок з Хорватії.

ТЕГИ: Пехов, Янукович, вибори, Партія Регіонів

За матеріалами сайту Журнал Житомира
Погода, Новости, загрузка...